en_banner(1)
spanduk2
spanduk3
NB-IoT Non-magnétik modul pangukuran induktif

NB-IoT Non-magnétik modul pangukuran induktif

Fitur modul ● Powered by batré 3.6V, umur batre bisa ngahontal 10 taun.● Pita frékuénsi digawé nyaéta 7008509001800MHz, teu perlu panawaran pikeun titik frékuénsi.● Puncak kakuatan kaluaran: +23dBm±2dB.● The sensitipitas narima bisa ngahontal -129dBm.● jarak komunikasi Infrabeureum: 0-8cm.Spésifikasi Téknis Parameter Min Tipe Max Unit Tegangan Gawé 3.1 3.6 4.0 V Suhu Gawé -20 25 70 ℃ Suhu Panyimpenan -40 - 80 ℃ ...

Bacaan → HAC
R160 garing Tipe Multi-jet Non-magnét induktansi Cai Méter

R160 Tipe garing Multi-jet Non-magnét induktansi ...

Fitur Idéal pikeun pamakéan padumukan, mindeng dipaké pikeun Utiliti umum Pikeun cai panas tur tiis, drive mékanis Sasuai jeung standar ISO4064 Certified pikeun pamakéan kalawan cai nginum IP68 Waterproof kelas MID sertipikat separation éléktromekanik, batré replaceable Spesifikasina Téknis Item Parameter Akurasi Kelas Kelas 2 Nominal Diaméter DN15 ~ DN20 Klep No klep PN Niley 1L / P mode Pangukuran Non-magnét induktansi Pangukuran rentang dinamis ≥R250 Maksimum Tekanan Gawé 1.6MPa Wo ...

Bacaan → HAC
Pamaca pulsa pikeun méteran cai jet tunggal Diehl garing

Pamaca pulsa pikeun méteran cai jet tunggal Diehl garing

Fitur NB-IoT 1. Frékuénsi gawé: B1, B3, B5, B8, B20, B28 jsb 2. Max Power: 23dBm ± 2dB 3. Tegangan gawé: +3.1 ~ 4.0V 4. Suhu gawé: -20 ℃ ~ + 55 ℃ 5. Jarak komunikasi Infrabeureum: 0 ~ 8cm (Hindarkeun sinar panonpoé langsung) 6. ER26500 + SPC1520 umur batre group: > 8 taun 8. IP68 waterproof kelas NB-IoT Fungsi Toel Button: Ieu bisa dipaké pikeun pangropéa deukeut-tungtung, sarta ogé bisa memicu NB ngalaporkeun.Ieu adopts metoda touch kapasitif, sensitipitas touch luhur.Méi deukeut tungtung ...

Bacaan → HAC
Sistem AMR nirkabel HAC-ML LoRa Konsumsi Daya Rendah

HAC-ML LoRa Konsumsi Daya Rendah AMR nirkabel ...

Fitur HAC-ML Module 1. Data laporan gelembung sakali otomatis unggal 24 jam 2. Nawarkeun switching otomatis pikeun multi-kanal sarta multi-speed, leuwih éféktif pikeun nyingkahan gangguan frékuénsi mungkin 3. Ngagunakeun mode komunikasi TDMA, bisa nyingkronkeun waktu komunikasi Unit otomatis tur ngahindarkeun tabrakan data lengkep.4. Ngagunakeun téhnologi frékuénsi hopping ulah gangguan Co-kanal.Tilu modeu kerja LOP1 (real-time wakeup jarak jauh, waktos respon: 12s,...

Bacaan → HAC
LoRaWAN Wireless méteran maca modul

LoRaWAN Wireless méteran maca modul

Fitur modul 1. Sasuai jeung standar umum internasional protokol LoRaWAN.● Ngagunakeun aksés jaringan aktip OTAA, modul otomatis ngagabung ka jaringan.● Unik 2 sét konci rusiah dihasilkeun dina jaringan pikeun enkripsi komunikasi, kaamanan data anu luhur.● Aktipkeun fungsi ADR pikeun ngawujudkeun switching otomatis tina frékuénsi sarta laju, pikeun nyegah gangguan sarta ngaronjatkeun kualitas komunikasi tunggal.● Ngawujudkeun switching otomatis tina multi-kanal sarta multi-rate, effec ...

Bacaan → HAC

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina taun 2001, Shenzhen Hac Telecom Technology Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi tinggi nasional munggaran anu khusus dina R&D, produksi sareng penjualan produk komunikasi data nirkabel industri dina rentang frekuensi 100MHz ~ 2.4GHz di Cina.

  • -
    Waktos ngadegna
  • -
    Pangalaman industri
  • -
    Penemuan jeung patén
  • -
    Staf pausahaan

jasa teknis

palayanan

Téhnologi LoRa

Téknologi LoRa mangrupikeun protokol nirkabel énggal anu dirarancang khusus pikeun komunikasi jarak jauh sareng kakuatan rendah.LoRa nangtung pikeun Long Range Radio sareng utamina ditargetkeun pikeun jaringan M2M sareng IoT.Téknologi ieu bakal ngamungkinkeun jaringan umum atanapi multi-tenant pikeun nyambungkeun sababaraha aplikasi anu dijalankeun dina jaringan anu sami.

Téhnologi LoRa Maca deui

NB-IoT/CAT 1

NB-IoT mangrupikeun téknologi low power wide area (LPWA) dumasar standar anu dikembangkeun pikeun ngaktifkeun rupa-rupa alat sareng jasa IoT anyar.NB-IoT nyata ngaronjatkeun konsumsi kakuatan alat pamaké, kapasitas sistem jeung efisiensi spéktrum, utamana dina sinyalna jero.Umur batre leuwih ti 10 taun bisa dirojong pikeun rupa-rupa pamakean kasus.

NB-IoT/CAT 1 Maca deui

Service ngaropéa

Urang bisa ngarojong rupa-rupa layanan ngaropéa.Urang tiasa ngarancang PCBA, perumahan produk sareng ngamekarkeun fungsina sakumaha pamundut anjeun dumasar kana sababaraha proyék AMR nirkabel kalayan sababaraha jinis sensor, contona, sensor coil non-magnét, sensor induktansi non-magnét, sénsor résistansi magnét, sénsor bacaan langsung kaméra. , sensor ultrasonic, Reed switch, aula sensor jsb.

Service ngaropéa Maca deui

Solusi lengkep

Kami nyayogikeun solusi maca méter nirkabel lengkep anu béda pikeun méteran listrik, méter cai, méteran gas sareng méter panas.Ieu ngandung méteran, modul pangukuran, gateway, terminal handheld sarta server, sarta integrates pendataan, Pangukuran, komunikasi dua arah, maca méteran jeung kontrol klep dina hiji sistem.

Solusi lengkep Maca deui

Solusi

Kami museurkeun kana nyayogikeun solusi AMR nirkabel pikeun méter cai, méteran gas, méter listrik sareng méter panas.

Tingali deui

NB-IoT / LTE Cat1 Wireless Méter Reading Solusi

Bacaan →

LoRaWAN Wireless Méter Reading Solusi

Bacaan →

Pulsa Reader Méter Reading Solusi

Bacaan →

LoRa Wireless Méter Reading Solusi

Bacaan →

Leumpang-demi Méter Reading Solusi

Bacaan →

Puseur warta

22-09-19

Naon Téhnologi NB-IoT?

NarrowBand-Internet of Things (NB-IoT) mangrupikeun standar téknologi sélulér 3GPP téknologi nirkabel anu gancang-gancang anu diwanohkeun dina Release 13 anu nyayogikeun LPWAN (Low Power Wide Area Network) ...

22-09-16

Naon LoRaWAN?

Naon LoRaWAN?LoRaWAN mangrupikeun spésifikasi Low Power Wide Area Network (LPWAN) anu diciptakeun pikeun alat nirkabel anu dioperasikeun batré.LoRa parantos dipasang dina jutaan sensor, numutkeun LoR ​​...

22-09-08

Mangpaat Signifikan LTE 450 pikeun Masa Depan IoT

Sanaos jaringan LTE 450 parantos dianggo di seueur nagara mangtaun-taun, aya minat anu di-renew deui nalika industri nuju kana jaman LTE sareng 5G.Ngaleungitkeun 2G sareng ...

22-08-30

Kumaha Konperénsi IoT 2022 tujuanana janten acara IoT di Amsterdam

The Things Conference mangrupikeun acara hibrida anu lumangsung 22-23 Séptémber Dina Séptémber, langkung ti 1,500 ahli IoT terkemuka ti sakumna dunya bakal ngumpul di Amsterdam pikeun The Things Confere ...

22-08-23

LPWAN Sélular Ngahasilkeun Langkung ti $2 Miliar Panghasilan Konektipitas Kaulang ku 2027

Laporan anyar ti NB-IoT sareng LTE-M: Strategi sareng Prakiraan nyatakeun yén Cina bakal ngitung sakitar 55% tina pendapatan sélular LPWAN dina taun 2027 kusabab pertumbuhan anu kuat dina panyebaran NB-IoT ...

Tingali deui